Vaihdot ja palautukset

Kun tilaat lamppuja verkkokaupastamme, saat automaattisesti 30 vuorokauden mittaisen palautusoikeuden. Tarjoamme tavallista pidemmän palautusoikeuden, koska haluamme olla varmoja siitä, että sinä olet tyytyväinen tilaamiisi lamppuihin.

Pidennetty palautusoikeus

Tarjoamamme 30 vuorokauden palautusoikeus alkaa siitä hetkestä, kun saat paketin käsiisi. Sinun ei tarvitse ilmoittaa meille syytä, vaan voit palauttaa alkuperäisessä kunnossa olevat lamput vapaasti. Jos lampuissa kuitenkin ilmenee vikaa tai olet saanut väärän tuotteen, ilmoitathan siitä asiakaspalveluumme.

Palautusehdot

Palautettavien lamppujen tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisessä kunnossa. Voit tutustua niihin samalla tavalla kuin tutustuisit myymälässä, mutta käyttöönotto päättää palautusoikeuden. Jos päätät palauttaa lamput, sinun tulee huolehtia niiden pakkaamisesta. Olet vastuussa siitä, että tuotteet saapuvat meille ehjinä.

Rahojen palautus

Kun olemme saaneet palautuslähetyksen ja todenneet, että lamput ovat kunnossa, hyvitämme tilauksesi hinnan. Emme palauta toimituskuluja tai muita ylimääräisiä kustannuksia, ainoastaan lamppujen hinnan. Rahat palautuvat alkuperäisen maksutavan kautta noin viikon kuluessa siitä, kun olemme vahvistaneet palautuksen hyväksymisen.

Aloita kirjoittamalla ja paina Enter etsiä