Maksut

Meidän verkkokaupastamme tilatut lamput voi maksaa seuraavilla nopeilla ja turvallisilla maksutavoilla:

  • Luottokortti ja pankkikortti
  • Verkkopankkimaksu
  • PayPal
  • MobilePay

Valitse haluamasi maksumenetelmä verkkokaupan kassalla ja viimeistele tilaus. Lähetämme kuitin sähköpostiisi heti maksun vahvistuksen jälkeen. Lue alta lisätietoja eri maksutavoista ja niiden toiminnasta.

Luottokortti ja pankkikortti

Maksa valitsemasi lamput helposti kortilla. Hyväksymme Visan, Visa Electronin, MasterCardin ja Maestron. Syötä luottokorttisi numero, voimassaoloaika ja turvakoodi niille varattuihin kenttiin ja hyväksy maksu – helppoa, nopeaa ja turvallista!

Verkkopankkimaksu

Valitse listalta oma pankkisi ja viimeistele tilaus maksamalla loppusumma verkkopankissa. Kirjaudu verkkopankkitunnuksilla ja hyväksy maksu normaaliin tapaan. Hyväksymme kaikki suomalaiset pankit.

PayPal

Hyväksy maksu verkkokaupan kassalla kirjautumalla omalle PayPal-tilillesi. PayPal on kätevä, nopea ja ilmainen maksutapa, ja voit avata palveluun tilin helposti, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole.

MobilePay

Voit maksaa lamput käyttämällä älypuhelimeen tai tablettiin asennettua MobilePay-sovellusta. Sovelluksen voi ladata ilmaiseksi sovelluskaupasta ja siihen tulee yhdistää maksukortti, jolta summa veloitetaan.

Aloita kirjoittamalla ja paina Enter etsiä