Tietoa meistä

Meidän verkkokauppamme on erikoistunut lamppuihin, ja tavoitteenamme on tarjota laadukkaita, ympäristöystävällisiä ja kestäviä lamppuja jokaiseen suomalaiseen kotiin, toimistoon ja tilaan. Meillä on vuosien kokemus alalta ja tuhansia tyytyväisiä asiakkaita – tutustu valikoimaamme ja laita kotisi valaistus kerralla kuntoon!

Ensiluokkainen ja nopea palvelu

Valtavan valikoiman ohella suurin ylpeyden aiheemme on palvelumme laatu. Panostamme siihen, että jokainen asiakas saa parhaan mahdollisen kokemuksen meillä asioidessaan. Asiakkaana olet meille ensiarvoisen tärkeä.

Tarjoamme henkilökohtaista neuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse, varmistamme nopeat toimitukset ja takaamme, että verkkokaupan valikoima sisältää ainoastaan huippulaadukkaita lamppuja.

Pidetään yhdessä huolta ympäristöstä

Myös ympäristön hyvinvointi on meille tärkeä asia. Sen vuoksi myymme paljon energiatehokkaita ja ympäristöystävällisiä lamppuja – esimerkiksi LED-lamput kestävät käytössä jopa vuosikymmeniä, mikä vähentää jätteen määrää huomattavasti. Ne kuluttavan myös vähemmän sähköä, eli kyseessä on kaikin puolin ympäristöystävällinen valinta.

Neuvomme mielellämme lamppujen kierrätykseen liittyvissä asioissa, joten otathan meihin yhteyttä, mikäli vanhojen lamppujen oikeaoppinen hävittäminen askarruttaa. Suojellaan luontoa yhdessä!

Aloita kirjoittamalla ja paina Enter etsiä